Anläggning

Mark och anläggning

Vårt kompetenta team tar sig an de flesta uppdrag inom mark och anläggning. Här kan du få hjälp med små såväl som stora uppdrag. Vi kan erbjuda ett brett utbud av anläggningstjänster tack vare god tillgänglighet till maskiner, lastbilar, grävare, liftar och andra nödvändiga maskiner.

7
N

Stenläggning / Murläggning

Om du bor i en villa och du önskar förnya din framsida eller baksida och underhållskostnaderna bör minskas, överväg att skapa ett vackert stenparti eller bygga en mur. Detta ger din trädgård en uppfräschning. Kontakta oss redan idag för en konsultation och ett hembesök. Vi hjälper dig att förvandla din trädgård till något speciellt.

N

Grävningsarbeten / Uppgrävning av buskar & stubbar

Har du tråkiga häckar eller buskar som behöver förnyas eller stubbar som behöver tas bort efter trädfällning? Oroa dig inte, vi på Ståhls Fastighet & Trädgård kan lösa det åt dig. Vi utför olika typer av grävningsarbeten, inklusive el, avlopp och husgrunder. Lita på oss för att ge din utomhusmiljö det upplyft den förtjänar.

N

Snickeriarbeten / Staket

Vi tar hand om reparationer och utbyten av staket samt utför snickeriarbeten. Behöver du hjälp med att bygga trädäck, carport, kök, förråd eller större snickeriprojekt? Vi samarbetar med pålitliga partners för att säkerställa högkvalitativa resultat. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina snickeribehov.

N

Monteringsjobb av parkmöbler / Cykelställ

Om din bostadsrättsförening eller samfällighetsförening behöver nya parkmöbler eller cykelställ, kan vi hjälpa till med detta. Vi tar hand om beställning och installation för att förbättra utemiljön. Kontakta oss för att diskutera era behov och få mer information om hur vi kan hjälpa er.

N

Läggning av gräsmatta / grässådd

Känner du att din gräsmatta behöver förbättras eller om du vill anlägga en helt ny gräsmatta, kan du vända dig till oss för hjälp. Vi erbjuder professionell reparation och anläggning av gräsmattor för att ge din trädgård ett fräscht utseende.

N

Plattläggning

Ifall du har en garageuppfart eller gång till ditt hus eller fastighet, kan du överväga en snygg plattläggning för att förbättra utemiljön. Vi kan även hjälpa dig med att ge din framsida eller baksida en uppfräschning genom att skapa en attraktiv uteplats.

En välskött grönyta

Ett öga för detaljer

Med ett öga för detaljer och ett fokus på hög kvalité utför vi jobb som vi kan stå för. Därtill tar vi alltid till oss kundens specifika önskemål och behov för att sedan anpassa arbetet efter dessa. Under våra aktiva år har vi därmed haft många nöjda kunder.

Ståhls Fastighet & Trädgård

Besöksadress

Ormvråksgatan 1
215 62 Malmö