Snöröjning / Halkbekämpning

Hjälp under vintern

När vintern närmar sig är vi alltid redo att agera. Vi har rätt utrustning för snöröjning och halkbekämpning och är ute direkt när kylan och snön anländer. Vi erbjuder dygnet runt snöjour, även på helger. Våra snöröjningstjänster och halkbekämpning är tillgängliga dygnet runt från måndag till fredag, och vi erbjuder även jourtjänst under helgen. Kontakta oss redan idag för snöröjnings- och halkbekämpningskontrakt för din förening eller fastighet.

7

Kontakta oss

N

Maskinskottning

Frigör dig från snöbesväret! Vi erbjuder professionell maskinskottning av snö för att hålla dina vägar och ytor fria från snömassor. Spara tid och energi genom att anlita oss för effektiv och pålitlig snöskottning med hjälp av våra specialmaskiner.

N

Saltning / Sandning med maskin

Håll halkan borta med vår professionella saltning och sandningstjänst. Vi använder avancerade maskiner för att sprida salt och sand jämnt och effektivt på dina ytor. Lita på oss för att säkerställa en säker och halkfri miljö under vintern.

N

Handsaltning

Låt oss ta hand om snöröjningen åt dig med vår noggranna handsaltningstjänst. Våra erfarna team med saltningsexperter garanterar att varje yta behandlas med precision och omsorg. Ge dig själv en stressfri vinter och låt oss ta hand om halkbekämpningen åt dig.

En välskött grönyta

Ett öga för detaljer

Med ett öga för detaljer och ett fokus på hög kvalité utför vi jobb som vi kan stå för. Därtill tar vi alltid till oss kundens specifika önskemål och behov för att sedan anpassa arbetet efter dessa. Under våra aktiva år har vi därmed haft många nöjda kunder.

Ståhls Fastighet & Trädgård

Besöksadress

Ormvråksgatan 1
215 62 Malmö