Beskärning Lindeborg

Vackra och välskötta grönytor

Vårt företag är experter på beskärning av träd och buskar och vi vänder oss till dig i Lindeborg med omnejd. Vi kan hjälpa dig att förbättra hälsan och utseendet på dina växter genom noggrann och professionell beskärning. Med vår erfarenhet och kunskap kan vi forma och trimma dina träd och buskar för att skapa en vacker och välskött trädgård.

7
N

Beskärning träd / Fruktträd

Få dina träd och fruktträd att blomstra med vår professionella beskärningstjänst! Vårt erfarna team av trädgårdsexperter kommer att forma och trimma dina träd på ett noggrant samt professionellt sätt, vilket resulterar i en frodigare trädgård och generösa skördar varje år.

N

Trädfällning

Vi samarbetar med professionella trädfällningsföretag och kan därmed erbjuda gedigen trädfällning. Dessutom kan vi erbjuda stubbfräsning som en del av vår tjänst.

N

Hamling av pilträd

Ge dina pilträd nytt liv och forma dem enligt dina önskemål med vår professionella hamlingstjänst. Våra erfarna trädexperter ser till att pilträden blir välskötta, friska och estetiskt tilltalande. Lita på oss för att ge dina pilträd det bästa vården och underhållet de förtjänar.

N

Beskärning häckar / buskar

Skapa vackra och välskötta utemiljöer med hjälp av vår expertis inom beskärning av häckar och buskar. Vi tar hand om alla typer av växtlighet och skapar en symmetri och ordning som förhöjer trädgårdens skönhet.

N

Beskärning av rosor och perenner

Genom beskärning ger du dina rosor och perenner den omsorg de behöver. Med vår erfarenhet och kunskap skapar vi en hälsosam tillväxt och frodig blomning.

En välskött grönyta

Ett öga för detaljer

Med ett öga för detaljer och ett fokus på hög kvalité utför vi jobb som vi kan stå för. Därtill tar vi alltid till oss kundens specifika önskemål och behov för att sedan anpassa arbetet efter dessa. Under våra aktiva år har vi därmed haft många nöjda kunder.

Ståhls Fastighet & Trädgård

Besöksadress

Ormvråksgatan 1 
215 62 Malmö