Skötsel

Din partner för professionell skötsel

Vi tar hand om allt från gräsklippning och ogräsrensning till beskärning och plantering. Med vår expertis och dedikation ser vi till att din trädgård förvandlas till en blomstrande och välskött oas. Lita på oss för att ge din trädgård den kärlek och omsorg den förtjänar. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd skötsellösning.

7
N

Gräsklippning / Trimmning

Vi erbjuder gräsklippning och trimningstjänster för olika typer av fastigheter, inklusive villor, bostadsrättsföreningar, samfälligheter och privata fastighetsbolag. Vi klipper gräsmattan och trimmar regelbundet, vanligtvis var fjortonde dag, men detta kan anpassas beroende på väderförhållanden. Vid soligt och torrt väder kan klippningstiden förlängas. Dessutom tar vi hand om trimning mellan plattor, grusgångar och andra områden efter behov.

N

Vår / Höststädning

Erhåll hjälp med vår- och höststädning. Vårstädningen utförs under de första två veckorna i mars, medan höststädningen äger rum från mitten av oktober till början av november. Om det finns mycket löv och annat material kan höststädningen ske under hela oktober och november.

N

Skötsel av utemiljöer

Låt oss hjälpa dig med underhåll och skötsel av utomhusmiljöer för både större och mindre föreningar, såsom bostadsrättsföreningar, samfälligheter, villaägare, privata fastighetsägare och företag i alla storlekar.

N

Gravskötsel

Vi introducerar en ny tjänst för 2023 - gravskötsel. Kostnaden faktureras årligen, och du betalar endast för den aktuella året. Du betalar enbart för skötseln, medan eventuell plantering av blommor och växter kan tillkomma som en extra kostnad om det inte hanteras av kunden själv.

N

Plantering av träd, buskar & säsongsblommor

Vi utför planteringstjänster för olika behov och önskemål. Vi planterar blommor, buskar och träd efter kundens önskemål. Det inkluderar även plantering av sommarblommor och vinterblommor i krukor för olika föreningar, bostadsrättsföreningar, villaägare, fastighetsägare och företag.

N

Övriga tjänster som vi även utför

  • Grästrimning
  • Grässådd
  • Ombyggnad av grönområden
  • Gräsrenovering, vertikalskärning & nyanläggning av gräsmatta
  • Skötsel & renhållning av lekplatser
  • Kantskärning
  • Ogräsbekämpning

En välskött grönyta

Ett öga för detaljer

Med ett öga för detaljer och ett fokus på hög kvalité utför vi jobb som vi kan stå för. Därtill tar vi alltid till oss kundens specifika önskemål och behov för att sedan anpassa arbetet efter dessa. Under våra aktiva år har vi därmed haft många nöjda kunder.

Ståhls Fastighet & Trädgård

Besöksadress

Ormvråksgatan 1
215 62 Malmö